Als kinderen zichzelf mogen blijven, wordt de wereld van morgen een bijzondere plek

Kinder-tijd

Ook bij kinderen gaan spanningen zich vastzetten in het lichaam. Graag raak ik dat aan.

Fysiek het lichaam losmaken om eventueel op emotioneel of mentaal vlak ook dingen 'wakker te schudden'. Of hen gewoon even uit hun hoofd helpen in periodes van meer stress. Of nog eenvoudiger, hen laten genieten van het aanraken op zich.

Noem het masseren. Ik noem het graag kinder-tijd: de tijd nemen om hen te leren voelen wat er allemaal in dat lijfje zit!
 

Als de tafel voor de massage te beperkend voelt, is er ook mogelijkheid om op een mat te gaan liggen en tussendoor even te rollebollen. De vorm kan op elk moment aangepast worden. Het kind mag hierin de richting aangeven en ik probeer zo veel mogelijk, op een speelse manier, te volgen wat zich aandient.


Praktisch

 

  • Jouw kind mag zelf kiezen of het gemasseerd wordt op kledij of op de huid. Veiligheid bieden blijft centraal staan.

  • Vaak bouw ik meer beweging in tijdens het masseren met kinderen, zodat het speels kan blijven. Dit hangt ook samen met de mate van rust waarin het kind al dan niet snel kan zakken...

  • Achter de hoek is de Bioplanet dus er is tijd om ondertussen boodschappen te doen :-)

 

Kristel Busschaert

Kroonstraat 36 - 9000 Gent
Tel: 0496/06 39 84

Mail: kristel@handenhelen.be

reknr: BE20 8900 1513 4556

volg me op 

  • Facebook - White Circle

Je kan op elk moment uitschrijven door op de 'unsubscribe' link te klikken onderaan elke mail, of door me te mailen. Ik behandel je informatie met alle respect en geef ze in geen geval door aan derden. Door in te schrijven, ga je ermee akkoord dat ik je gegevens gebruik om je via mail op de hoogte te houden van lessen en activiteiten.

© 2018 Kristel Busschaert. Design by Boenk d'erop