top of page

Ik schrijf omdat ik

niet weet wat ik denk

totdat ik lees wat ik wil zeggen

Samen schrijven

 

 

Schrijven ervaar ik als een vorm van meer duidelijkheid krijgen, mijn hersenkronkels toevertrouwen aan het papier en dan loslaten. Een vorm van therapie zeg maar.


Als je geconfronteerd wordt met verlies, kan schrijven een enorm helende ondersteuning bieden in je rouwproces. Alsof er,  alleen al door woorden te geven aan iets waarvoor geen woorden lijken te bestaan, rust kan gevonden worden middenin zo veel onrust.


Alleen, als je nog nooit hebt geschreven, kan de stap om ermee te starten zo groot lijken dat je het opgeeft voor je eraan begint. 

Ben je geïnteresseerd om ter ondersteuning van jouw rouwproces samen te komen om al schrijvend ruimte vrij te maken voor je verdriet? Neem dan contact met met op. Samen bekijken we op welke manier we dit vormgeven. Samen zoeken we ook naar een locatie die goed voelt voor jou: jouw huis, mijn thuis, de natuur in, of misschien wel op de camino richting Santiago de Compostella!? Mee gaan met de stroom van het Leven om weer, middenin al dat verdriet, af en toe een glimp te kunnen opvangen van dat Leven met die grote -L.

Niet Zomaar

 

bottom of page