top of page

Masseren is geraakt worden

doorheen alle laagjes van jezelf

Laat je masseren

 

Zin om even op adem te komen? Je op de tafel of mat te leggen en je hoofd te legen na een drukke dag? Puur ontspannend of op zoek naar heling? Je hoeft niet echt te kiezen. Meestal weet jouw lichaam beter dan jouw hoofd wat je nodig hebt.

Tijdens de massage word je meegenomen naar verschillende lagen van je lichaam.  We reizen naar de plekjes waar je energie niet meer of minder stroomt. We halen als het ware de voet van de tuinslang zodat de sijpelende energiestroom weer krachtiger wordt. Soms neem ik je mee naar plaatsen waar je alleen niet zou geraken omdat ze te pijnlijk of oncomfortabel zijn. Pijn of lastige gevoelens zijn echter vaak een signaal, een schreeuw om aandacht. Door hier samen naar toe te reizen, kan ik je laten kennismaken met deze plek en de behoefte die achter die pijn zit ... in die zin kunnen handen helen!

Of het nu gaat om puur fysieke ontspanning, het losmaken van emoties of het helder krijgen van mentale patronen, de magie bestaat eruit dat er niet meer vrijkomt dan jij op dat moment aankan.

Aandachtige, liefdevolle aanraking kan nog onbekende ruimte, die voor jou klaarligt en waarnaar je mogelijks verlangt, helpen ontvouwen.

Achteraf voel je meer ruimte, vaak een nieuwe vorm van Leven die bevrijdend werkt.  Meer ruimte in je lichaam zorgt dan weer voor minder fysieke kwalen, minder emotionele belasting, minder mentale fixaties en meer verbinding met het universum, waardoor je terug kan voelen dat we allen verbonden zijn met de natuur die ontzettend intelligent is.​

 

Net zoals het Leven zich niet laat vastleggen in één vaste vorm, ga ik zelden op dezelfde manier behandelen. Elke techniek die ik geleerd heb, zie ik als onderdeel van een grote gereedschapskoffer waaruit op het juiste moment het juiste materiaal kan gehaald worden. Misschien is de allerbelangrijkste tool mijn intuïtie die me zonder nadenken de weg toont. Vanuit die combinatie, techniek en intuïtie, kan er ook verbinding gemaakt worden op een manier die verder reikt dan de ontmoeting van persoonlijkheden.

 

Praktische info (oa tarieven) vind je verder onderaan deze pagina.

Graag ontvang ik ook kinderen. Hierover kan je meer lezen bij 'Kinder-tijd'.

 

Levens-intelligentie

Lichaams-bewustzijn

Bewust worden van wie je in essentie bent!

olie_005_edited.jpg
olie_001.jpg
IMG_0161.JPG
IMG_0233.JPG

Zo zacht en krachtig tegelijk! 

Ik voelde mijn lijf laagje na laagje ontspannen

toen ik bij Kristel op de massagetafel lag.

Liesbet

Praktisch

 

 • Een massage duurt 60 (65 €) of 90 minuten (90 €). Mijn jarenlange ervaring heeft me geleerd/getoond dat een langere sessie helpt om in verschillende lagen te zakken en contact te maken met je zelf op een dieper niveau.
  Je kan ook een 5-beurtenkaart kopen aan 300 € (5 x 1 uur) of 425 € (5 x 1,5 uur).

 • Je kan kiezen of je op de tafel wil liggen of op de mat (futon).
  Als je kiest voor sessie op een futon word je gevraagd om losse kledij aan te trekken.
  Als je kiest voor een behandeling op de tafel wordt de massage gegeven op de huid, met het gebruik van veel olie (haren wassen vooraf is dus geen goed idee).
  We spreken op voorhand af welke vorm het wordt, zodat de juiste ruimte kan opgewarmd worden :-)
  Als je niet kan kiezen, help ik je met plezier uit je besluiteloze bui.

 • Een massage is een moment helemaal alleen voor jezelf. Het kan je diep ontspannen en ook dingen losweken. Zowel om verder te genieten van de rust, als om tijd te nemen om wat in beweging komt te laten stromen, is het aangewezen na de massage tijd te voorzien voor jezelf

 • Drink ook voldoende water na de sessie zodat de vrijgemaakte afvalstoffen kunnen weggespoeld worden.
 • Er worden geen medische diagnoses gesteld. Hiervoor verwijs ik graag door naar artsen. De sessies zijn voornamelijk gericht op ontspanning en het weer in balans brengen van verstoorde energieën. je dichter bij je eigen voelen brengen.

 • Wat doe ik niet? Aangezien ik een aantal opleidingen gevolgd heb in Thailand en de associatie tussen Thaise massages en erotiek hardnekkig blijft, wil ik voor alle duidelijkheid vermelden dat geen enkele massage erotisch getint is.

 • Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar. Deze kan je aanvragen per mail.

bottom of page