top of page

Wie ben jij 

als de buitenwereld even stilvalt?

Ontelbare kilometers heb ik al rondgereisd op deze mooie planeet en toch, de allerboeiendste reis blijft die reis die je mee naar binnen neemt!

Je ogen sluiten en voelen, telkens weer op verkenning gaan in onontgonnen gebied. Je bewust kunnen zijn van jezelf is wat ons als mensheid onderscheidt van andere levende wezens. Kan jij dit nog?

Bewust voelen van wat is, van wat leeft binnenin? Of leef je voornamelijk in de buitenwereld, in de wereld van doen en denken vanuit je hoofd? Waardoor je overbelast raakt, verdoofd, vermoeid, afwezig, … Waardoor je leven vooral draait om ‘gewoon doordoen’ en ‘meedraaien’?

 

Ik nodig je uit om even toeschouwer te worden van de drukte in je eigen hoofd. Ik begeleid je heel intuïtief, afhankelijk van wat er voelbaar is in de groep, en vanwaar er nood aan is op dat moment. Ik nodig je uit om meer aandacht te besteden aan je ademhaling en zo dieper te zakken in je lichaam. Ik beweeg me in de groep en laat mijn handen je aanraken op die plekken die je nodig hebt.

Zo word je meer bewust van wat er is, zonder dat je er iets aan hoeft te veranderen. Je observeert gewoon, al dan niet moeiteloos, en laat je verrassen door het Leven!

Ervaring is niet nodig, iedereen is van harte welkom!

De meditatiecirkels worden aangeboden in 3 vormen:

olie_009_edited.jpg
candles-1645551__340.jpg

Het mooiste van (even) weggeweest te zijn

blijft thuiskomen bij jezelf.

Leentje

Praktisch

  • Waar? Kroonstraat 36 te 9000 Gent​

  • Telkens in reeks van 3 avonden - van 20u00 tot 21u15
    Volgende reeks is gepland op: nog te bepalen in overleg

  • We werken in kleine groepjes van max 6 personen, inschrijven vooraf is dus noodzakelijk.​ Dit kan per mail of telefonisch

  • We starten graag stipt dus aanbellen kan al 15 minuten voor aanvang

  • Voorzie losse kledij

  • We starten de meditatie met een bepaalde intentie en ronden af met een kort deelmoment én heerlijke thee

  • Prijs: € 15/sessie – € 40 als je meteen voor de 3 sessies inschrijft

bottom of page